top of page

GEDREVEN RECENT AFGESTUDEERDE WO-ER MET PASSIE VOOR TECHNIEK EN DUURZAAMHEID

 

Over Wellsun

Wellsun is een jong bedrijf dat de Lumiduct heeft ontwikkeld; een energie opwekkende, transparante zonwering, die meer energie opwekt dan als je de gevel zou bekleden met traditionele zonnepanelen. De Lumiduct is in 2017 verkozen tot Real Estate Innovation of the Year tijdens de REAL Expo in München en Wellsun heeft in maart 2018 de DOEN Energie[s]topper prijs ontvangen van €100.000. Na een succesvolle financieringsronde en met mooie projecten in het vooruitzicht is Wellsun nu op zoek naar ondernemende professionals met drive om Wellsun de volgende stap te laten maken in haar ontwikkeling.

De rol in de organisatie

Jouw rol is divers. Het ontwerp van de Lumiduct is nog volop in ontwikkeling. Prototypes worden gebouwd en getest. Ondertussen wordt de Lumiduct geproduceerd en worden er projecten gerealiseerd bij klanten. Jouw primaire verantwoordelijkheid is in de technische realisatie van assemblage/produktie en het managen van projecten bij klanten. Daarnaast zal jouw affiniteit en specifieke kennis bepalen welke rollen nog meer door jou kunnen worden opgepakt.

 

Wat wij zoeken

Je bent bevlogen en je vindt het prachtig om een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de wereld. Je bent niet op zoek naar een nieuwe baan, maar naar een manier om je leven op een zinnige en inspirerende manier in te vullen. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt recent een technische/beta studie op Universitair niveau afgerond.

  • Je bent echt slim en hebt uitzondelijke kwaliteiten. Je brengt iets extra's.

  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Je zoekt nooit naar excuses.

  • Je bent een doener die in ieder probleem een uitdaging ziet en niet zal rusten voor je een oplossing hebt gevonden.

  • Je houdt van intellectuele uitdagingen maar evengoed van handen uit de mouwen steken. 

  • Je staat stevig in je schoenen en je hebt het talent om alle betrokkenen te bewegen kwaliteit te leveren.

  • Je accepteert niet snel dat iets niet kan.

  • Je spreekt vloeiend Nederlands.

 

Wat wij bieden

Wellsun biedt je een omgeving waarin je je talenten ten volle kan ontwikkelen en benutten. Je krijgt de kans een grote impact te hebben op het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Wellsun groeit hard en als jij de juiste instelling hebt kan je ook hard meegroeien. De beloning is goed.

Je kan solliciteren door een mail te sturen naar info@wellsun.nl.

Trefwoorden: electrical engineer , elektrotechniek , system engineer , lead engineer , project manager , produktie , assemblage

bottom of page