top of page

SOFTWARE DEVELOPER C++ 

 

Over Wellsun

Wellsun is een jong bedrijf dat de Lumiduct heeft ontwikkeld; een energie opwekkende, transparante zonwering, die meer energie opwekt dan als je de gevel zou bekleden met traditionele zonnepanelen. De Lumiduct is in 2017 verkozen tot Real Estate Innovation of the Year tijdens de REAL Expo in München en Wellsun heeft in maart 2018 de DOEN Energie[s]topper prijs ontvangen van €100.000. Na een succesvolle financieringsronde en met mooie projecten in het vooruitzicht is Wellsun nu op zoek naar ondernemende professionals met drive om Wellsun de volgende stap te laten maken in haar ontwikkeling.

De rol in de organisatie

Om de Lumiduct verder door te ontwikkelen is Wellsun op zoek naar een software engineer die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de technische aansturing van de Lumiduct. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de transparante zonnepanelen onder alle omstandigheden, zonder problemen bewegen zoals ze moeten bewegen.

Wat wij zoeken

Je bent bevlogen en je vindt het prachtig om een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de wereld. Je bent niet op zoek naar een nieuwe baan, maar naar een manier om je leven op een zinnige en inspirerende manier in te vullen. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt als software engineer brede technische kennis en een solide achtergrond in embedded software development op HBO of Universitair niveau.

  • Je hebt gedegen ervaring met C++.

  • Je hebt praktische kennis en ervaring met hardware elektronica.

  • Je bent een software engineer die affiniteit heeft met het maken van prototypes en enthousiast wordt van het snelle ontwikkelen, realiseren en demonstreren van praktische oplossingen.

  • Je bent een doener die in ieder probleem een uitdaging ziet en niet zal rusten voor je een oplossing hebt gevonden.

  • Kennis van git, agile, en test driven development is een pré.

 

Wat wij bieden

Wellsun biedt je een omgeving waarin je je talenten ten volle kan benutten. Je krijgt de kans een grote impact te hebben op het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Wellsun groeit hard en als jij de juiste instelling hebt kan je ook hard meegroeien. De beloning is goed.

 

Je kan solliciteren door een mail te sturen naar info@wellsun.nl.

Trefwoorden: Software developer , Software engineer , C++ Embedded software engineer

bottom of page