top of page

OPERATIONS MANAGER / COO

 

Over Wellsun

Wellsun is een jong bedrijf dat de Lumiduct heeft ontwikkeld; een energie opwekkende, transparante zonwering, die meer energie opwekt dan als je de gevel zou bekleden met traditionele zonnepanelen. De Lumiduct is in 2017 verkozen tot Real Estate Innovation of the Year tijdens de REAL Expo in München en Wellsun heeft in maart 2018 de DOEN Energie[s]topper prijs ontvangen van €100.000. Na een succesvolle financieringsronde en met mooie projecten in het vooruitzicht is Wellsun nu op zoek naar ondernemende professionals met drive om Wellsun de volgende stap te laten maken in haar ontwikkeling.

De rol in de organisatie

Wellsun schaalt op. Daarvoor is het noodzakelijk dat de organisatie zich verder professionaliseert. De Operations Manager of COO speelt daarbij een cruciale rol als verantwoordelijke voor de interne organisatie. Hieronder valt IT, HR, Kwaliteit, (Financiele) Administratie, maar ook de organisatie van het kantoor en productielokatie. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle medewerkers van Wellsun efficient en effectief kunnen werken en de organisatie de groei van Wellsun optimaal ondersteunt.

Wat wij zoeken

Je bent bevlogen en je vindt het prachtig om een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de wereld. Je bent niet op zoek naar een nieuwe baan, maar naar een manier om je leven op een zinnige en inspirerende manier in te vullen. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde studie op HBO of Universitair niveau.

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Liefst meer.

  • Je bent een doener die in ieder probleem een uitdaging ziet en je zal niet rusten voor je een oplossing hebt gevonden.

  • Je bent georganiseerd en gestructureerd en je denkt in systemen.

  • Je weet hoe je IT het beste kan inzetten.

  • Je vindt het leuk om alles perfect en soepel te laten verlopen. Een beetje perfectionisme is je niet vreemd.

 

Wat wij bieden

Wellsun biedt je een omgeving waarin je je talenten ten volle kan benutten. Je krijgt de kans een grote impact te hebben op het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Wellsun groeit hard en als jij de juiste instelling hebt kan je ook hard meegroeien. De beloning is goed.

bottom of page